Υπηρεσίες

Stress Testing

Consulting

Έγκαιρος εντοπισμός προβλημάτων απόδοσης που μειώνει σημαντικά τα κόστη υποστήριξης των εφαρμογών και αυξάνει την αξιοπιστία στους τελικούς χρήστες.

Seminars

Consulting

Εκπαιδεύσεις και πρακτικά εργαστήρια στη Datablue ή στο χώρο του πελάτη πάνω σε τεχνολογίες WebSphere/MQ, Java, .NET, ICM, Containerization καθώς και custom software integrations.

WebSphere/MQ health monitoring

Managed

Απομακρυσμένος ή on-premise έλεγχος καλής λειτουργίας (health check), βελτιστοποίηση απόδοσης, περιοδικές επισκέψεις στις εγκαταστάσεις και αναφορά βλαβών (alerts).

IBM WebSphere/MQ

Consulting

Εγκατάσταση, αναβάθμιση, ενημερώσεις (fixes), παραμετροποίηση και βελτιστοποίηση αρχιτεκτονικών, security hardening, επίλυση προβλημάτων, health checks.

Consulting

J2EE/.NET development

Σχεδιασμός και υλοποίηση λύσεων integration σε web και mobile τεχνολογίες (Java, .NET) και ποικιλία frameworks ή ενίσχυση υπαρχόντων έργων με ανθρώπινο δυναμικό.

Sales Performance (ICM)

Consulting

Σχεδιασμός και υλοποίηση πολύπλοκων σεναρίων απόδοσης προμηθειών, integrations με συστήματα CRM/Billing, παραμετροποίηση αυτοματισμών, workflows, schedulers και αναφορές.

Performance Monitoring

Managed

Εγκατάσταση λογισμικού παρακολούθησης, παραμετροποίηση και ανάλυση της απόδοσης των εφαρμογών σε συνδυασμό με υπηρεσίες stress test για νέες εφαρμογές και συστήματα.

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

easymed

Συνταγογραφείτε; Ξεχάστε τις πολύπλοκες διαδικασίες. Το easymed είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή και απαραίτητο καθημερινό βοήθημα για εσάς που χρησιμοποιείτε την Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (e-syntagografisi) και το Ηλεκτρονικό ΔΑΠΥ (e-ΔΑΠΥ)!

Εγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα της εταιρείας μας

Ελ. Βενιζελου 242 & Σόλωνος 135

Καλλιθέα, 17675, Ελλάδα

Tel: +30-210-9480675     |     info@datablue.gr     |     Οικονομικά στοιχεία

© 2020 All rights reserved by Transcendence Group