Προμηθευτές

IBM

H DataBlue απαριθμεί 25 χρόνια συνεργασίας με την ΙΒΜ σαν Διανομέας Προστιθέμενης Αξίας. Σε αυτόν τον ρόλο έχει αναδείξει ένα μεγάλο αριθμό από τις σημαντικότερες Ελληνικές εταιρείες Πληροφορικής σαν μεταπωλητές του λογισμικού της ΙΒΜ. Στη εταιρείες αυτές η DataBlue παρείχε και συνεχίζει να παράσχει τεχνολογική βοήθεια στις επιλεγμένες από αυτές τεχνολογίες μέχρι την πλήρη ενσωμάτωσή τους στο οπλοστάσιο και στα προϊόντα των εταιρειών. Επιπλέον, παρέχει εμπορική βοήθεια, ώστε να κατανοήσουν πλήρως το εμπορικό μοντέλο της ΙΒΜ και να το εκμεταλλευτούν στο έπακρό, για μεγιστοποίηση των κερδών τους. 

 

Παράλληλα, η DataBlue, λόγω της αναπτυχθείσας τεχνογνωσίας σε τομείς του λογισμικού της ΙΒΜ έχει συμμετάσχει σε πολύπλοκα έργα όχι μόνο των συνεργατών της και κάτω από την αιγίδα τους, αλλά κει σε έργα της ΙΒΜ. Στα έργα αυτά η DataBlue έχει παράσχει υπηρεσίες ανάπτυξης, συμβουλευτικές υπηρεσίες σε τομείς αιχμής της τεχνολογίας, καθώς και εκπαίδευση.

CISCO

Η DataBlue, εταιρεία διανομής Enterprise Software και τεχνολογικό κέντρο παροχής υψηλού επιπέδου τεχνικών υπηρεσιών λογισμικού, ανακοίνωσε την συμφωνία διανομής του λογισμικού της AppDynamics στην Ελλάδα και στην Κύπρο για την παροχή υπηρεσιών μέτρησης απόδοσης εταιρικών εφαρμογών.

Η εταιρεία AppDynamics είναι η κορυφαία εταιρεία στον κόσμο, σύμφωνα με την Gartner Group, στον χώρο της Μέτρησης της Απόδοσης πολύπλοκων διαδικτυακών εφαρμογών (Application Performance Monitoring , APM). Αναπτυσσόμενή με ρυθμούς 175% ανά έτος, έχει κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά λόγω του μοντέρνου σχεδιασμού των προϊόντων της τα οποία παρέχουν μοναδικά τεχνολογικά προτερήματα όπως:

• Ελάχιστο overhead στο υπό μέτρηση σύστημα

• Προσαρμοστικότητα στις συχνές αλλαγές της τοπολογίας των συστημάτων

• Σύνδεση της απόδοσης των εφαρμογών με το επιχειρηματικό κόστος της λειτουργίας τους

• On Site, Cloud η μικτό μοντέλο λειτουργίας

• Μεγάλη γκάμα των υπό παρακολούθηση τεχνολογιών (J2EE, .net. Php και πολλές άλλες)

• Αυτόματη επιδιόρθωση προβλημάτων

Η DataBlue έχει εστιάσει τα τελευταία χρόνια την ειδίκευσή της στον χώρο της βελτιστοποίησης των διαδικτυακών εφαρμογών, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίας Stress Test και παρακολούθησης και επίλυσης προβλημάτων απόδοσης στους μεγαλύτερους ελληνικούς οργανισμούς, ιδίως στον χρηματοοικονομικό τομέα.

Τα προϊόντα της AppDynamics θα συμπληρώσουν και θα αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πελάτες της , ελαχιστοποιώντας τον χρόνο ανακάλυψης των προβλημάτων απόδοσης και μειώνοντας σημαντικά το κόστος των απαιτούμενων υποδομών Hardware αλλά και το κόστος υποστήριξης των εφαρμογών.

Για περισσότερες πληροφορίες www.appdynamics.com

VARICENT

Η Varicent είναι ένας πρωτοποριακός πάροχος λογισμικού που προσφέρει μετρήσιμες βελτιώσεις στους πελάτες μέσω των κορυφαίων λύσεων απόδοσης προμηθειών και διαχείρισης πωλήσεων. Η κατανόηση και η εμπειρία της εταιρείας στην παροχή βοήθειας στις πωλήσεις για τη βελτίωση της απόδοσης και την κερδοφορία, σε συνδυασμό με το ισχυρό δίκτυο συνεργατών σε όλο τον κόσμο, επιτρέπουν στη Varicent να παρέχει σημαντικές λύσεις σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα των πωλήσεων.

CRISTIE

Η Cristie Software ιδρύθηκε το 2008 και είναι πλέον ένας από τους κορυφαίους παρόχους λογισμικού που ειδικεύονται σε λύσεις για την disasterrecovery και business continuity και ειδικότερα στην ανάκτηση και μεταφερσιμότητα των μηχανών. Η εταιρεία προσφέρει ευέλικτες λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αποθήκευσης και μετακίνησης φυσικών μηχανών μεταξύ άλλων εικονικών, φυσικών ή cloud περιβάλλοντων ή όπου χρειάζονται ανάκτηση. Το λογισμικό της cristie επιτρέπει να λαμβάνεται ένα τρέχον μηχάνημα σε πραγματικό χρόνο και να δημιουργούνται ακριβή αντίγραφα, συμπεριλαμβανομένων λειτουργικών συστημάτων, εφαρμογών, δεδομένων και ρυθμίσεων.

Εγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα της εταιρείας μας

Ελ. Βενιζελου 242 & Σόλωνος 135

Καλλιθέα, 17675, Ελλάδα

Tel: +30-210-9480675     |     info@datablue.gr

© 2020 All rights reserved by Transcendence Group